奈良醸造 LIME GOSE BY

IMG_20191113_024809

フルーツゴーゼとのこと。
ホップはメルクールを使用。
原料にライムを使用。
ワイン酵母を使って発酵させたそう。
ライムっぽい香りが感じられる。
白ワインっぽい香りも。
爽やかな香り。
思ったよりも、酸味は強めで、目が覚める。
塩気も感じる
しょっぱいほどではないけと、塩気はやや強めのいんしよう
万人受けはしないかもしれないけど、なんだかんたで旨い。

評価4.00 ico_grade6_4
スペック:アルコール度数 4.5%、IBU 7

以下、なんちゃって英訳。
間違っているところや変なところもあるとは思うけれど、今は、これが精一杯。

Nara Brewing
Lime Gose By

Fruit gose.
Use Merkur.
Lime is used as a raw material.
It seems to have been fermented using wine yeast.
A lime-like scent and white wine-like scent are felt.
Refreshing scent.
The acidity is stronger than expected.
I wake up with acidity.
I feel salty.
Although not so salty, the saltiness is a little stronger.
It may not be received by everyone, but it is delicious.